Een familieshoot uit de duizend!

Vandaag wil ik graag een bijzondere fotoshoot in de schijnwerpers zetten. De familie van Annelies Tibau heeft zich onlangs laten fotograferen ter ere van de 70e verjaardag van haar vader. Lees verder en ontdek hoe deze supergezellige familie uit Limburg samenkwam voor een onvergetelijke dag vol liefde, vreugde en kostbare herinneringen.

Een speciale gelegenheid

Op 8 juli 2023 was het een bijzondere dag voor de familie Tibau. Ter ere van de 70e verjaardag van Annelies' vader besloten ze een familieshoot te organiseren. Als vaste fotograaf van Annelies en Kristof was ik uitgenodigd. De locatie van de shoot was het prachtige Alden Biezen-kasteel, waar Annelies en Kristof elk jaar het Schots weekend organiseren en waar bleek papa vroeger als kind nog uren lang gespeeld had!

Een hartverwarmende samenkomst

Hoewel Annelies zelf ziek was op de dag van de shoot, besloot ze toch door te zetten. Ze wilde de kans niet missen om de hele familie bij elkaar te hebben. Ondanks dat ze geen topdag had stond de warmte en liefde van de familie Tibau centraal tijdens de fotoshoot.

Magische Momenten Vastgelegd

Nadat ik de beelden aan Annelies had bezorgd kreeg ik van haar volgend bericht:

Tom, hoe heb je het weer gedaan! Van mijn miserabel wezen op de dag van de shoot is echt niks terug te vinden op die foto's... held! En merci gewoon tout court weer, we plakken er allemaal goed open hebben dankzij deze mooie foto's alweer schoon herinneringen voor de komende jaren om op terug te kijken”

De familiefotoshoot van de Tibau's was een ware viering van liefde, familiebanden en kostbare herinneringen. O

Heb je ook een bijzonder moment dat je wilt vereeuwigen? Neem contact met ons op en laat ons jouw unieke verhaal vastleggen met prachtige foto's.

Vorige
Vorige

Trouwen in de regen met Anke en Joeri in Nijlen

Volgende
Volgende

Trouwen in Rijmenam met Zyncke en Sébastien